Persoonlijk contact
Op welk wijze verloopt het contact met D&B?

Op mijn mailverzoek volgt een online vragenlijst en een face-to-face gesprek. In dit intakegesprek schudden we elkaar de hand, kijken we elkaar in de ogen en spreken naar elkaar onze verwachtingen en mogelijkheden uit. Richttijd voor dit gesprek is een half uur tot een uur. Voor het uitwisselen van digitale documentatie wordt de mail gebruikt.
Als ik voor de optie “schema incl. wekelijks coach-kwartier” heb gekozen, wordt de maandag (namiddag) voor het telefonische coach-kwartier aangehouden.

Bij het afnemen van een indoortest word ik een kwartier eerder verwacht dan dat de test aanvangt. Op die wijze kan nog vóór de test de testprocedure worden afgestemd op evt. persoonlijke actualiteiten. Bijzonderheden over de test en de testprocedure krijg ik vooraf via de mail toegezonden. Direct na de test krijg ik via de mail een code toegezonden, waarmee ik via mijn PC of mobiel direct toegang heb tot mijn persoonlijke D&B-Pagina met mijn testwaarden en schema.

Het contact voor een PTT (Persoonlijke Test & Training) of massage verloopt via de Whatsapp. Op die wijze kan deze training of behandeling worden afgestemd op de actuele omstandigheden.