Welkom
Welkom bij D&B

Welkom bij het Coach Team van Duursport & Begeleiding. Wij willen jou graag begeleiden in jouw duursport, maar wie zijn we? Coach Cees (o.a. ALO en Fysio) is oprichter van D&B en richt zich op alles wat kwaliteit kan bieden op het gebied van duursportbegeleiding. Als coach heeft hij zich gespecialiseerd in test en training op het gebied van fietsen en lopen. Als docent leidt hij sportinstructeurs op met de nadruk op de trainingskundige- en paramedische aspecten van sport en bewegen.

Ook Coach Menno (ALO i.o. en KNAU) is besmet met het beweegvirus. Als coach heeft hij reeds een ruime ervaring bij test en training. Daarnaast is hij actief als wedstrijdloper en als wedstrijdfietser.

En wie ben jij? Ben jij die volwassen man of vrouw, duurloper of mountainbiker/wielrenner. Ben jij een absolute beginner die gezond wil bewegen? Ben jij een sporter die het beste uit zichzelf wil halen? Of ben jij die topper die op een verantwoorde wijze zijn sportprestatie een boost wil geven? Dat horen we bij de intake!